طرز تهیه
برای درست کردن کیک تولد با کاپ کیک در مرحله اول باید کیکها را با چیدمان زیر کنار هم قرار دهید. یک کیک وسط قرار گرفته و شش کیک اطراف آن قرار میگیرد. حالا شش کیک دیگر را در دو ردیف سه تایی به عنوان گوشهای خرگوش بالای سر آن قرار دهید. با همین چیدمان ساده کاپ کیکها شکل خرگوش تکمیل خواهد شد.
پس از آنکه کیکها را کنار هم قرار دهید، وقت آن است که خامهها را ترکیب و کیک را تزیین کنید. برای این کار ابتدا باید ۵۰ گرم از خامه را جدا کرده و با رنگ مجاز غذا و طعمدهنده مصنوعی به آن رنگ و طعم دیگری بدهید. در آخر مقدار کمی شکر هم به خامه افزوده و همه این ترکیبات را با همزن به خوبی مخلوط کنید. حالا باقیمانده خامهها را در یک ظرف دیگر ریخته و به آن وانیل اضافه کنید.
چیدمان کیک تولد با کاپ کیک تمام شد و حالا نوبت تزیین کیک است. با استفاده از قیف خامههای وانیلدار را روی همه قسمتهای کیک بریزید. روی سطح کیک را به خوبی با خامه سفید بپوشانید. پس از کشیدن خامه سفید، خامههای توتفرنگی را مانند تصویر روی گوشها و بینی خرگوش بریزید. برای تکمیل صورت خرگوش باید با خامه شکلاتی چشمها، دهان و سبیل خرگوش را بکشید.
کیک تولد خرگوشی شما با کاپ کیک آماده است. برای آنکه کیک کاملا آماده شده و خامه آن جا بیفتد، کافی است کیک را ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
اگر شما نیز از آن دسته افراد هستید که طعم دلنشین کاکائو را به طعمهای دیگر ترجیح میدهید، میتوانید به جای آنکه خامه سفید را زیر طرح قرار دهید، از خامه شکلاتی برای سطح اصلی استفاده کنید.