امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (3)
#1

برترین ها: صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.

اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.



پنکک هلو و شربت چای

[عکس: 472828_381.jpg]

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• دو قوطی کمپوت هلو
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• دو عدد تخم مرغ هم زده
• یک و نیم پیمانه آرد جو یا آرد کامل
• یک پیمانه آرد کامل
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 1 ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1 ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• شربت چای*

طرز تهیه

1. کمپوت را آبکش کنید و آب آن را نگهدارید. در غذاساز هلوها را پوره کنید تا نرم شوند. آنها را داخل کاسه بریزید و خامه و تخم مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، ادویه و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط هلو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

3. تابه را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن کف آن بمالید. ¼ پیمانه از مواد را داخل تابه بریزید و هر طرف پنکک را حدود 2 دقیقه بپزید.

4. در آخر، همراه با شربت چای سرو کنید.

شربت چای

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه آب کمپوت هلو
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو عدد چای کیسه ای

طرز تهیه

1. در شیرجوش کوچک، آب هلو، شکر قهوه ای، آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. چای کیسه ای را ضافه کنید و تا زمانی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شود و آب بجوشد. یک دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید و تی‌بگ ها را خارج کنید.


فرني شكلاتي

[عکس: 472829_188.jpg]

تعداد: 3نفر

مواد لازم

• 2ليوان شير كم‌چرب
• 50گرم آرد برنج 100گرم شكر
• يك تا 2قاشق غذاخوري گلاب
• 2قاشق غذاخوري شكلات آب‌كرده

طرز تهيه

1. ابتدا آرد برنج، شكر و گلاب را در شير سرد حل كنيد. اين مواد را داخل قابلمه پيركس يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. فرني را خوب هم بزنيد تا جوش‌هاي ريزي از كناره‌هاي ظرف بزند. حالا شكلات تخته‌اي را كه قبلا با روش بن‌ماري آب كرده‌ايد، اضافه كنيد.

2. بعد از جوش‌آمدن و غليظ شدن، فرني را سرو كنيد. براي آب‌كردن شكلات كافي است شكلات تخته‌اي را روي حرارت كتري يا سماور قرار دهيد. اگر شكلات‌تان تلخ بود، ميزان شكر را بيشتر و اگر شيرين بود، ميزان شكر را كمتر كنيد.


گوجه شکم پر با تخم مرغ

[عکس: 472830_457.jpg]

مواد لازم

• گوجه فرنگی
• تخم مرغ
• نمک
• فلفل
• روغن زیتون

طرز تهیه

1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.
2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف آن بچینید و درون هر گوجه يك دانه تخم مرغ بشکنید.

3. سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.


کیش توفو، قارچ و مارچوبه

[عکس: 472831_281.jpg]

• تعداد: 6 نفر
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت

مواد لازم

• 350 گرم توفو (خمير سويا كه‌ سفيد و پنير مانند است‌)
• دو عدد تخم مرغ
• 85 گرم پنیر چدار، رنده شده
• دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
• 340 گرم مارچوبه تازه، خرد شده
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در دستگاه غذاساز، توفو و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل کاسه بزرگی بریزید و پنیر چدار را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری ریحان، فلفل و نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. در تابه بزرگی، روغن زیتون بریزید و با حرارت ملایم قارچ، پیازچه و مارچوبه را به مدت 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا ترد شوند. از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن به مخلوط توفو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. 170 گرم رامکین یا خرده نان به مواد اضافه کنید و داخل تابه فر بریزید.

4. حدود 20 دقیقه بدون در در فر بپزید. پس از پخت باقی مانده ریحان را اضافه و غذا را سرو کنید.


ساندويچ نان و پنير و گردو

[عکس: 472832_857.jpg]

بيشتر ما نان و پنير را با شكل سنتي آن تصور مي‌كنيم اما همين صبحانه سنتي مي‌تواند به‌سادگي شكل و طعم جديد و متفاوتي به‌خود بگيرد. به اندازه يك قوطي كبريت يا 30تا 40گرم پنير مي‌تواند معادل يك واحد لبنيات محسوب شود و مقداري از نياز بدنمان به پروتيئن را هم تأمين كند. بهتر است نان تستي كه قرار است براي تهيه اين غذا مورد استفاده قرار بگيرد، تست سبوس‌دار باشد. نان‌هاي سبوس‌دار، فيبر بيشتري دارند و مي‌توانند ما را براي مدت طولاني‌تري سير نگه‌دارند. ضمن اينكه فيبرهاي غذايي با تحريك حركات دودي روده‌ها، تاحد قابل‌قبولي جلوي ابتلا به يبوست را هم مي‌گيرند.

تعداد: 1نفر

مواد لازم

• 4عدد نان تست
• يك قوطي كبريت پنير
• 2تا 3قاشق غذاخوري گردوي خردشده

طرز تهيه

1. پنير را روي هر 4نان‌ تست بماليد.

2. روي 2 عدد از نان‌هاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد.

3. 2نان ديگر را روي اين تست‌هاي گردويي بگذاريد.

4. اين 2ساندويچ را به‌مدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه ساندويچ‌ساز قرار دهيد.

5. در عرض كمتر از 5دقيقه، ساندويچ داغ نان و پنيرتان كه بوي گردوي حرارت‌ديده آن فضا را پر مي‌كند، آماده است.


لازانیا ادویه‌دار صبحانه

[عکس: 472833_617.jpg]

• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 680 گرم سوسیس
• 680 گرم پنیر سفید
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه پیازکوهی تازه
• ¼ پیمانه هویج رنده شده
• 18 عدد تخم مرغ
• 1/3 پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم سس آلفردو
• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• 8 ورق لازانیا نیمه آماده
• 4 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال بریزید تا روغنشان گرفته شود. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر سفید، پیاز کوهی، پیازچه و هویج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم نزنید تا تخم مرغ سفت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. حدود نصف پیمانه مخلوط سس را کف ظرف مستطیلی بریزید. نیمی از لازانیاها را روی آن بچینید و در صورت نیاز آنها را روی هم قرار دهید. نیمی از سس، نیمی از مخلوط پنیر، نیمی از سیب زمینی ها، نیمی از تخم مرغ و مخلوط سوسیس را بریزید. روی آنها یک پیمانه پنیر بریزید و باقی نودل های لازانیا را روی مواد قرار دهید.

4. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و 8 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

5. پیش از پخت، 30 دقیقه آن را در دمای اتاق قرار دهید. پلاستیک را بردارید و روی ظرف را ورقه آلومینیومی بپیچید و حدود 45 دقیقه داخل فر بپزید.

ادامه دارد...


دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
فرنی شکلاتی رو عشقه مرسییییییmaraxcvl
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
واییییییییییییییییییییییییییییTonguetwol
ما به دنیا اومدیم دنیا به ما نیومده
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
ساندویچ نان وپنیر وگردو محشرهTongue
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 148 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: کردستان صنم بانو 3 170 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: admin
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: اردبیل صنم بانو 2 156 ۰۲-۰۳-۰، ۰۶:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
paradisegirl (۱۳-۰۵-۹۴, ۰۶:۰۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان