۱۹-۰۱-۰، ۰۸:۵۲ ق.ظ
طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا هندی
روش تهیه مرغ تیکا ماسالای هندی
همانطور که از اسم مرغ تیکا ماسالا مشخص است این یک غذای خوشمزه ی هندی است که با روش های تهیه ی آن آشنا می شوید.
مرغ تیکا ماسالای هندی :مواد لازم برای تهیه ی مرغ تیکا ماسالا :
ران مرغ استخوانی8 عدد
لیموترش آبدار1 عدد
مواد لازم برای ماریناد :
زنجبیل 2 قطعه بزرگ
سیر پوست کنده 10 حبه
ماست یونانی400 میلی لیتر
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برگ گشنیز خرد شده1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
ادویه ی گرام ماسالا1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
رنگ غذای قرمز (اختیاری)در صورت تمایل به مقدار لازم
فلفل قرمز کوچک1 عدد
مواد لازم برای سس :
کره گیاهی 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ریز خرد شده1 عدد
دانه های زیره1 و نیم قاشق چایخوری
دانه خردل 1 و نیم قاشق چایخوری
شنبلیله پودر شده نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکانصف قاشق چایخوری
هل 4 عدد
چوب دارچین بزرگ 1 عدد
پوره گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
بادام زمینی آسیاب شده50 گرم
شکر قهوه ای نرمبه مقدار لازم
سرکه1 قاشق غذاخوری
سس گوجه ی پاساتا680 میلی لیتر
خامه ی ترش100 میلی لیتر
هل ها به آرامی بشویید و اجازه بدهید خشک شود
مواد لازم برای سرو :
برگ تازه گشنیزبه مقدار لازم
بادام پرک شده به مقدار لازم
ادویه ی گرام ماسالا به مقدار لازم
نمک دودی (اختیاری)به مقدار لازم
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !