۱۴-۱۰-۹۹، ۰۷:۰۰ ق.ظ
مسقطی، یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که هم در ایران و هم در ترکیه طرفداران زیادی دارد.
مجله افق کوروش: مسقطی یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که هم در ایران و هم در ترکیه طرفداران زیادی دارد. مسقطی که عموما دسری کشدار و ژلهای است را هم به عنوان دسر و هم در کنار چای مصرف میکنند. اصالت مسقطی در ایران به شهرستان لار در استان فارس برمیگردد و از همین رو مسقطی لاری خوشمزه به یکی از لذیذترین و مهمترین سوغاتیهای شهر شیراز تبدیل شده است.
اضافه کردن هر عطر و طعمی به این مسقطی میتواند آن را به گونهای متفاوت و جذاب تبدیل کند. یکی از بهترین ایدهها برای درست کردن این دسر خوشمزه، مسقطی انار شب یلدا است که میتواند زینت بخش سفره شب یلدای شما باشد. در این مقاله میتوانید با طرز تهیه مسقطی انار به عنوان دسر و شیرینی شب یلدا را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: طرز تهیه مسقطی انار به این صورت است که ابتدا نشاسته گندم را با مقداری آب سرد ترکیب کنید. بعد برای اینکه محلول شفاف و یک دستی داشته باشید، ترکیب آب و نشاسته را از یک صافی یا الک عبور دهید. یک ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و سپس آب انار و مخلوط نشاسته و آب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و مدام روی حرارت هم میزنیم تا شکر به تدریج در مواد حل شود.
اضافه کردن هر عطر و طعمی به این مسقطی میتواند آن را به گونهای متفاوت و جذاب تبدیل کند. یکی از بهترین ایدهها برای درست کردن این دسر خوشمزه، مسقطی انار شب یلدا است که میتواند زینت بخش سفره شب یلدای شما باشد. در این مقاله میتوانید با طرز تهیه مسقطی انار به عنوان دسر و شیرینی شب یلدا را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
- آب انار تازه: ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار
- انار دون شده: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- شکر: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
- نشاسته گندم: ۳ قاشق غذاخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: نصف قاشق چای خوری
- انار برای تزئین: ۱ قاشق غذاخوری
- پسته یا خلال پسته یا هرنوع مغز: به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
مرحله اول: طرز تهیه مسقطی انار به این صورت است که ابتدا نشاسته گندم را با مقداری آب سرد ترکیب کنید. بعد برای اینکه محلول شفاف و یک دستی داشته باشید، ترکیب آب و نشاسته را از یک صافی یا الک عبور دهید. یک ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و سپس آب انار و مخلوط نشاسته و آب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و مدام روی حرارت هم میزنیم تا شکر به تدریج در مواد حل شود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !