۲۱-۱۱-۹۹، ۰۵:۰۷ ق.ظ
وبسایت کاغذرنگی - فریماه داورپناه: ژلهها از سادهترین انواع دسر هستند که هم از نظر زمانی و هم مراحل تهیه، بسیار سریع آماده میشوند؛ بنابراین اغلب افراد برای رنگی کردن میز مهمانی خود از ژله استفاده میکنند؛ ژلهها کنار طعم خوب برای تقویت مفاصل هم مفید هستند.
ژلاتین موجود در ژله به تقویت مفاصل کمک میکند، اما رنگهای صنعتی و اسانس به کار رفته در تهیه ژله ارزش غذایی آن را پایین میآورد. در این مطلب طرز تهیه ژله با آب پرتقال را برایتان توضیح دادهایم. با تهیه این ژله میتوانید کنار طعم بینظیر، از ارزش غذایی بالای این دسر هم لذت ببرید.
مواد لازم
موادی که در ادامه به آن اشاره شده، برای تهیه ژلهبا آب پرتقال ویژه ۴ نفر است. اگر ژله را برای افراد کمتر یا بیشتری درست میکنید، به همین میزان مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
ژلاتین موجود در ژله به تقویت مفاصل کمک میکند، اما رنگهای صنعتی و اسانس به کار رفته در تهیه ژله ارزش غذایی آن را پایین میآورد. در این مطلب طرز تهیه ژله با آب پرتقال را برایتان توضیح دادهایم. با تهیه این ژله میتوانید کنار طعم بینظیر، از ارزش غذایی بالای این دسر هم لذت ببرید.
مواد لازم
موادی که در ادامه به آن اشاره شده، برای تهیه ژلهبا آب پرتقال ویژه ۴ نفر است. اگر ژله را برای افراد کمتر یا بیشتری درست میکنید، به همین میزان مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
- ۲ لیوان آب پرتقال
- ۱ قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
- ۷۵ گرم شکر
- ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- ½ لیوان آب
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !