۳۰-۰۱-۰، ۱۱:۵۰ ق.ظ
دیجیکالا: ساندویچها انواع مختلفی دارند. این روزها با وجود ویروس کرونا، نمیتوانیم از بهداشتی بودن ساندویچهای بیرون مطمئن باشیم؛ بنابراین بهترین کاری که میتوانیم بکنیم، تهیهی ساندویچهای خانگی است. ساندویچهایی که امروز قصد آموزش آنها را به شما داریم، بسیار سبک هستند؛ بنابراین میتوانید آنها را بهعنوان افطاری نوش جان کنید.
تهیهی این ساندویچها وقت چندان زیادی از شما نمیگیرد.
۱. ساندویچ مرغ گریلشده
یکی از ساندویچهای خوشمزه و جذاب برای افطاری، ساندویچ مرغ گریل شده است. این ساندویچ در کنار طعم بسیار عالی خود، حاوی مواد مغذی زیادی هم است؛ بنابراین حتما یکبار هم که شده، آن را امتحان کنید. بدون شک طرفدار همیشگی این ساندویچ خواهید شد. اگر طرز گریل کردن مرغ را بلد نیستید، نگران نباشید. در ادامه این کار را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم برای گریل کردن مرغ
سینه ی مرغ بدون استخوان: دو عددآب لیموترش: نصف فنجانپیاز سرخ شده: نصف قاشق چایخوریجعفری خشک شده: دو قاشق چایخورینمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
سس مایونز: یک فنجانساقهی کرفس: دو عددنان تست: هشت عددکاهو: چهار برگپودر سیر: یک هشتم قاشق چایخوریگوجهفرنگی رسیده: یک عددپودر فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخورینمک: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ گریل شده
۱. برای گریل کردن مرغ، ابتدا دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود. سپس صفحهی آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
۲. آب لیموترش را در یک کاسهی عمیق بریزید. سینه ی مرغ را در آب لیموترش بزنید و پیاز سرخ شده، نمک، پودر فلفل و جعفری خشک شده را به آن اضافه کنید و با دست بهخوبی مواد را با مرغ مخلوط کنید.
۳. سینه ی مرغ را از کاسه بیرون بیاورید و هر طرف از آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دستگاه گریل کنید تا دیگر رنگ آن صورتی نباشد.
طرز تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
۱. برای تهیهی ساندویچ مرغ گیل شده، اولین کاری که باید بکنید این است که مرغ گریل شده را نسبتا درشت ریش ریش کنید. ساقهی کرفس را هم خرد کنید.
۲. یک کاسهی بزرگ بردارید و سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل را درون آن ریخته و خوب مواد را بزنید تا یکدست شوند.
۳. مرغ ریش شده و ساقهی کرفس خرد شده را در یک کاسهی دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط سس مایونز را روی مرغ بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. اضافه کردن کرفس اختیاری است؛ بنابراین میتوانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.
۴. نانها را در دستگاه توستر برشته کنید. اگر دستگاه ندارید، یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و به مقدار لازم کره درون آن بریزید. اجازه دهید کره آب شود، سپس هر طرف از نانها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت سرخ کنید. این میزان با توجه به اینکه دوست دارید نانتان چقدر برشته باشد، میتواند کم یا زیاد شود.
۵. روی هر نان تست، نصف قاشق غذاخوری سس مایونز بمالید و با قاشق آن را صاف کنید. مخلوط سالاد مرغ را به طور مساوی روی یک طرف نانهای تست بریزید. گوجهفرنگی را حلقهای خرد کنید. سپس روی مخلوط مرغ یک برگ کاهو و چند حلقه گوجهفرنگی قرار دهید. ساندویچ مرغ گریل شدهی شما آماده است. از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
تهیهی این ساندویچها وقت چندان زیادی از شما نمیگیرد.
۱. ساندویچ مرغ گریلشده
یکی از ساندویچهای خوشمزه و جذاب برای افطاری، ساندویچ مرغ گریل شده است. این ساندویچ در کنار طعم بسیار عالی خود، حاوی مواد مغذی زیادی هم است؛ بنابراین حتما یکبار هم که شده، آن را امتحان کنید. بدون شک طرفدار همیشگی این ساندویچ خواهید شد. اگر طرز گریل کردن مرغ را بلد نیستید، نگران نباشید. در ادامه این کار را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم برای گریل کردن مرغ
سینه ی مرغ بدون استخوان: دو عددآب لیموترش: نصف فنجانپیاز سرخ شده: نصف قاشق چایخوریجعفری خشک شده: دو قاشق چایخورینمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
سس مایونز: یک فنجانساقهی کرفس: دو عددنان تست: هشت عددکاهو: چهار برگپودر سیر: یک هشتم قاشق چایخوریگوجهفرنگی رسیده: یک عددپودر فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخورینمک: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ گریل شده
۱. برای گریل کردن مرغ، ابتدا دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود. سپس صفحهی آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
۲. آب لیموترش را در یک کاسهی عمیق بریزید. سینه ی مرغ را در آب لیموترش بزنید و پیاز سرخ شده، نمک، پودر فلفل و جعفری خشک شده را به آن اضافه کنید و با دست بهخوبی مواد را با مرغ مخلوط کنید.
۳. سینه ی مرغ را از کاسه بیرون بیاورید و هر طرف از آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دستگاه گریل کنید تا دیگر رنگ آن صورتی نباشد.
طرز تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
۱. برای تهیهی ساندویچ مرغ گیل شده، اولین کاری که باید بکنید این است که مرغ گریل شده را نسبتا درشت ریش ریش کنید. ساقهی کرفس را هم خرد کنید.
۲. یک کاسهی بزرگ بردارید و سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل را درون آن ریخته و خوب مواد را بزنید تا یکدست شوند.
۳. مرغ ریش شده و ساقهی کرفس خرد شده را در یک کاسهی دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط سس مایونز را روی مرغ بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. اضافه کردن کرفس اختیاری است؛ بنابراین میتوانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.
۴. نانها را در دستگاه توستر برشته کنید. اگر دستگاه ندارید، یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و به مقدار لازم کره درون آن بریزید. اجازه دهید کره آب شود، سپس هر طرف از نانها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت سرخ کنید. این میزان با توجه به اینکه دوست دارید نانتان چقدر برشته باشد، میتواند کم یا زیاد شود.
۵. روی هر نان تست، نصف قاشق غذاخوری سس مایونز بمالید و با قاشق آن را صاف کنید. مخلوط سالاد مرغ را به طور مساوی روی یک طرف نانهای تست بریزید. گوجهفرنگی را حلقهای خرد کنید. سپس روی مخلوط مرغ یک برگ کاهو و چند حلقه گوجهفرنگی قرار دهید. ساندویچ مرغ گریل شدهی شما آماده است. از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !