امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لـــــــواشــــک کیـــــــوی
#1
[عکس: __4.jpg]



[عکس: __2.jpg]

[عکس: __3.jpg]


[عکس: __1.jpg]
کیوی ۲ کیلو گرم ـ شکر به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه : کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید . در روش دیگر کی وی را رتده کرده و روی نایلکس پهن کنید و مقداری از آب کیوی را کنار بگذارید تا زودتر خشک شود ولی کی وی رنده شده حتما آب داشته باشد تا موقع خشک شدن یک دست باشد
و خدایی که در این نزدیکیست..!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
کیوی خیلی بدمزس ک twol
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان