۰۲-۰۳-۹۴، ۱۲:۴۱ ب.ظ
بهار كه مي آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي كند، البته اين سرمستي مي تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.
مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:
آرد: 150 گرم
شکر: 150 گرم
بيكينگ پودر: 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال: 1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده: 2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج: 4 /1 پيمانه
وانیل: 2 /1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 6 عدد
كره: 100 گرم
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال:
تخم مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.
حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده ها خوب پف دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.
حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتي گراد گرم کنید، سپس آرد را كم كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.
قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.