۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۲۳ ب.ظ
به فکر یه اتصالم
بین خودم وخدای خودم:)
|
خودشیفته
|
|
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۵ ب.ظ توسط ستاره ی احساس.)
وای دقیقا. اینقدر حرص میخورم.
بی تو اینجا همه در جنس ابد تبعیدند سال ها هجری و شمسی همه بی خورشیدند
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم.حرص نخور کچل میشیااااااااااااااااااا حالا از ما گفتن بعدا کچل شدی نگی نگفت به فکر یه اتصالم بین خودم وخدای خودم:)
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم. کلاس چندمی خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی نابودم کردی به فکر یه اتصالم بین خودم وخدای خودم:)
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ):)nafas نوشته:بی ددب صفحه کلیدش پیشفرض داره برا همین خیلی اشتباه تایپمو میبره بالا من هر کلمه ای مینویسم این خودش تغیر میده.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم.
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته:آها(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ):)nafas نوشته:بی ددب صفحه کلیدش پیشفرض داره برا همین خیلی اشتباه تایپمو میبره بالا من هر کلمه ای مینویسم این خودش تغیر میده.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم. لااقل ویرایش نمیکردی ملت بخندن
به فکر یه اتصالم بین خودم وخدای خودم:)
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۱ ب.ظ):)nafas نوشته:ملت به خودشون بخندند.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته:آها(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ):)nafas نوشته:بی ددب صفحه کلیدش پیشفرض داره برا همین خیلی اشتباه تایپمو میبره بالا من هر کلمه ای مینویسم این خودش تغیر میده.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم.
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته:(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۱ ب.ظ):)nafas نوشته:ملت به خودشون بخندند.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته:آها(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۴ ب.ظ):)nafas نوشته:بی ددب صفحه کلیدش پیشفرض داره برا همین خیلی اشتباه تایپمو میبره بالا من هر کلمه ای مینویسم این خودش تغیر میده.(۱۸-۰۱-۹۶، ۱۰:۵۲ ب.ظ)ستاره ی احساس نوشته: وای دقیقا. اینقدر حرس میخورم. تا شما هستی چرا خودشون ![]() ![]()
به فکر یه اتصالم بین خودم وخدای خودم:)
۱۸-۰۱-۹۶، ۱۱:۰۹ ب.ظ
بابا بی خیاااال
![]() ولی خداییش خب شما میگین چیکارکنن؟؟؟اینور اونورم نگاه کنن میگین ندید بدیدن...........
مسیر زندگیمو... سمت خودت عوض کن♥
۱۹-۰۱-۹۶، ۰۱:۱۱ ق.ظ
اوووووو بيکارينا. ينى واقعا به ژست آدما رو پله برقى دقت مى کنيد؟؟
من که اصن تا حالا دقت نکردم.
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند دل می کند... |
|
|
| چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند |
| 10 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند: |
| ملکه برفی (۱۸-۰۱-۹۶, ۱۱:۵۴ ب.ظ)، نويد (۱۹-۰۱-۹۶, ۰۳:۵۸ ق.ظ)، صنم بانو (۱۹-۰۱-۹۶, ۰۱:۱۱ ق.ظ)، .AtenA. (۱۹-۰۱-۹۶, ۰۱:۱۳ ق.ظ)، دختربهار (۱۹-۰۱-۹۶, ۰۴:۰۵ ب.ظ)، Land star (۱۸-۰۱-۹۶, ۱۰:۴۷ ب.ظ)، :)nafas (۱۹-۰۱-۹۶, ۰۳:۱۲ ب.ظ)، ستاره ی احساس (۱۸-۰۱-۹۶, ۱۱:۰۲ ب.ظ)، نیـایــش (۲۰-۰۴-۹۸, ۱۱:۲۳ ب.ظ)، دختر ماه (۱۵-۰۱-۹۹, ۱۱:۳۴ ق.ظ) |