۰۲-۱۱-۹۶، ۰۵:۳۴ ب.ظ
آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.
از این رو، در ادامه این مطلب برایتان اصول و ترفندهای آشپزی که برای تهیه هرچه بهتر غذاها کاربرد دارند را انتخاب کرده ایم. برای آشنایی با آنها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
برای تهیه سیبزمینی برشته بدون استفاده از حتی یک قطره روغن، آنها را پس از شستن و خرد کردن، درون آرد بغلتانید و سپس بپزید.
اگر قصد دارید میزان کالری های مصرفی خود را کاهش دهید، به جای استفاده از خامه چرب در پخت دسرها، ۳/۴ پیمانه سفیده همزده تخممرغ بریزید.
از این رو، در ادامه این مطلب برایتان اصول و ترفندهای آشپزی که برای تهیه هرچه بهتر غذاها کاربرد دارند را انتخاب کرده ایم. برای آشنایی با آنها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
فلفل چیلی
فلفل چیلی دوست دارید، اما دلتان می خواهد کمتر زبان و دهانتان را بسوزاند؟ فلفل را با چاقوی تیز از وسط دو نیم کرده، تخمه ها و رگ داخلی آن را بگیرید. سپس در آب سرد بیندازید. با این کار، تندی شدید فلفل چیلی گرفته می شود اما در طعم آن تغییری ایجاد نمی کند.برای تهیه سیبزمینی برشته بدون استفاده از حتی یک قطره روغن، آنها را پس از شستن و خرد کردن، درون آرد بغلتانید و سپس بپزید.
اگر قصد دارید میزان کالری های مصرفی خود را کاهش دهید، به جای استفاده از خامه چرب در پخت دسرها، ۳/۴ پیمانه سفیده همزده تخممرغ بریزید.